Garantie & retour beleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Opgelet : Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product in de originele staat, ONGEOPEND en met perfecte verpakking geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd/geopend zijn dan zullen we het product weigeren als retour te aanvaarden. U kan dan kiezen het product opnieuw naar u te laten opsturen (te betalen verzendkosten = €5.95) of u kan het komen ophalen in onze winkel te Aalst.  Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen via ons contactformulier. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”