faq

Hebben jullie ook een vapeshop die ik kan bezoeken?

Natuurlijk. We zijn elke dag van de week OPEN, 7 op 7. Dus ook op zondag kan je bij ons je e-liquids aanschaffen. 10ml, 50ml of 100ml. Ook ons assortiment vaporizers (toestellen) staat op jou te wachten. Je vindt ons in Aalst op het Vredeplein, rechtover de leukste terrasjes van Aalst.

Kan ik ook boosters en eliquids met nicotine bestellen?

Helaas is het niet toegelaten in België e-liquids met nicotine online te verkopen en verzenden. Ook vaporizers, coils, pods en andere toebehoren kunnen ook we dus niet online aanbieden.

Kan ik ook afhalen?

Natuurlijk. Jullie zijn altijd welkom in onze vaporshop HOLLYWOOD in Aalst. Duid tijdens het bestellen “afhaling” aan en wij zorgen voor de rest.
-> Wacht wel even op de bevestiging dat je pakje klaar staat! <-

Hoe bekom ik de gewenste nicotine in mijn shake & vape ?

Door nicotine-boosters toe te voegen aan je fles shake&vape. (Niet online verkrijgbaar). Met deze flesjes kan u gemakkelijk je flesjes vullen naar 3mg.  (50ml = 1 flesje van 10ml nicotine, 100ml fles= 2 flesjes van 10ml nicotine). Bij 50ml gaat vullen naar 6mg ook , sommige merken laten echter niet genoeg plaats in het flesje. Om aan 6mg (of hoger) te geraken moet men dan een extra lege fles bijkopen.